Szállodák

Club Karos Spa**** Zalakaros Superior

Club Karos Spa**** Zalakaros Superior 8749 Zalakaros, Alma u. 3.

A Kis-Balaton mellett, a népszerű üdülővárosban, közvetlenül a méltán ismert Hotel Karos Spa szomszédságában várják kényelmes lakosztályaink  az üdülni, felüdülni vágyókat.


 

Club Karos Spa**** - Velence

Club Karos Spa**** - Velence 2481 Velence, Béke u. 57

A szálloda közvetlenül a Velencei-tó egyik legszebb részén helyezkedik el, Budapesttől mindössze 45 km-re. Csodálatos, igazi, 4 csillagos környezetben, gyönyörű panorámával várja Önt és kedves családját a Velence Resort!
 

Club Karos Spa**** - Siófok

Club Karos Spa**** - Siófok 8600 Siófok, Beszédes József sétány 83.

A Balaton legnépszerűbb részén az Aranyparton, közvetlenül a víz mellett található a 2007-ben épült Club 218 üdülő kitűnő nyaralási és wellness célpont. Az egész évben működő üdülő a Balaton tavaszi, őszi és téli szerelmeseinek is kellemes szállás és wellness lehetőséget nyújt. Elhelyezkedésének köszönhetően csodálatos kilátás tárul elénk az erkélyről. 

Club Karos Spa**** Duna Residence

Club Karos Spa**** Duna Residence 2897 Dunaszentmiklós, Új u. 25

A Gerecsei Tájvédelmi Körzet közvetlen szomszédságában, Tatától tíz percre található üdülőnket a pihenést, kikapcsolódást keresőknek ajánljuk. Persze itt sem marad senki  egy kis wellness program nélkül.

Club Karos Spa**** - Adria

Club Karos Spa**** - Adria Vodice (Horvátország)

Vodice élénk kikötővároska, kedvelt turisztikai célpont a közép-dalmát tengerparton.
Vodicének számos, hosszan elnyúló strandja van. Ki-ki kedve szerint választhat a homokos, kavicsos vagy kiépített betonos strandok közül. A tenger lassan mélyül, ezért kedvelt célpont a gyermekes családok számára.

Szívesen pihenne, nyaralna egy magas színvonalú Wellness szállodában - esetleg évente többször is - megfizethető áron? Utalvány rendelés

SZÉP kártyát elfogadunk!

Élvezze a pihenést kényelmes lakosztályainkban, rendkívüli kedvezményekkel!

OTP Széchenyi Pihenőkártya Hivatalos Partner K&H SZÉP kártya elfogadóhely MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
Bezár